Lomakkeet ja ilmoitukset

Taloyhtiöissä tapahtuu jatkuvasti jotain. Uusia asukkaita muuttaa taloon. Huoneistoja uudistetaan ja remontoidaan. Perheet kasvavat tai aikuistuvat lapset muuttavat kotoa pois. Autopaikkoja ja saunavuoroja vapautuu ja varataan. Verkkolomakkeet helpottavat yhteydenpitoa isännöitsijään niin ilmoitus- kuin varausasioissakin.

Asukasinfo

Hyvä isännöintitapa

Hyvä isännöintitapa kuvaa niitä eettisiä sääntöjä, jotka jokaisen isännöitsijän on täytettävä toimiessaan isännöitsijän tehtävissä. Hyvää isännöintitapaa sovelletaan sekä asuin- että toimitilakiinteistöjen isännöintiin.

Isännöitsijän on valvottava, että hyvää isännöintitapaa noudattavat kaikki hänen vastuullaan työskentelevät ja häntä avustavat henkilöt.

Lue lisää

Vastuunjakotaulukko

Osakkeen rekisteröinti

Asiakastyytyväisyystutkimus

Lomakkeet ja varaukset

AUTOPAIKAT

LAPSEN SYNTYMÄ

MUUTTOILMOITUS

Muuttoilmoitus

Tämä ilmoitus ei korvaa viranomaisille tehtävää muuttoilmoitusta. Ilmoitus on tehtävä viikon kuluessa muutosta. Muuttajalla tarkoitetaan asukasta, jonka pääasiallinen asuinpaikka osoite on, vaikka olisikin muualla kirjoilla.


Muuttoilmoitus on tehtävä, jotta Oveen voidaan vaihtaa nimi Huolto- / talonmies voi avata oven Voi sopia saunavuoroista yms. Voi saada huoneistoa koskevia todistuksia esim. asumistukea varten

NIMENMUUTOS

SAUNAVUOROT

TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyyntö

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjouksen taloyhtiön/kiinteistön isännöintitehtävien hoitamisesta.

VIKAILMOITUS

OSAKKAAN ILMOITUS MUUTOSTYÖSTÄ

Osakkaan ilmoitus muutostyöstä

Muutostyöstä ilmoitettava myös taloyhtiön ilmoitustaululla. Huom: Järjestyssäännöt.

Osakkeenomistajan tehdessä remonttia huoneistossaan, hänen tulee huolehtia siitä, että yhtiön yhteiset tilat pysyvät siistinä ja että remonttijätteet toimitetaan suoraan kaatopaikalle, ei taloyhtiön jäteasemalle.
Tarvittaessa lähetä muutostyöpiirrustukset sekä työselitykset postissa.

Kylpyhuoneiden vesieristysten tarkastuksesta tulee yhtiölle toimittaa tarkastuspöytäkirja.

Muutostyöilmoitus tulee tehdä n. 3-4 vkoa ennen aiottua aloitusta tai laajoissa hankkeissa riittävän ajoissa, vrt. asian käsittely hallituksessa, suunnittelu, naapuriasuntojen kuuleminen ja mahdolliset lisäselvitykset

Vuoden 2016 alussa astui voimaan uusi asbestilaki, jonka mukaan ennen vuotta 1994 rakennetuissa taloissa on selvitettävä sisältävätkö purettavat materiaalit tai rakenteet asbestia.
Ilmoitettava silloin, jos osakas tekee esim. kylpyhuoneremontin

ASIAKIRJOJEN TILAUS

Tilaa isännöitsijäntodistus, lainaosuuslaskelma, Alv-osuuslaskelma ja todistukset maksetuista kuluvan tilikauden vastikkeista. Asiakirjatilaus on maksullinen, hinnat lomakkeessa.

 

Asiakirjatilaus

Tällä lomakkeella voit tilata haluamasi asiakirjat. Asiakirjat toimitetaan vain henkilöille, joille on niihin oikeus. Kustannukset veloitamme asiakirjojen mukana seuraavalla tilisiirtolomakkeella. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Yhteydenottolomake

On asiasi sitten tarjouspyyntö, palaute tai muu syy, jätä viestisi tai yhteydenottopyyntösi lomakkeella.
Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Taloyhtiön asukas, tarvitsemasi tieto voi löytyä myös Lomakkeet ja ilmoitukset -osiosta.
Pidämme yhdessä huolta alueemme kiinteistöistä, ympäristön hyvinvoinnista sekä asumisen turvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Lisätietoja mm. vastuullisesta paikallisesta vesi- ja jätehuollosta sekä energiapalveluista löydät toimijoiden omilta verkkosivuilta.

Parhaat energiaratkaisut taloyhtiöille, vihreä lämpö kotiin

Lahden seudun oma vesiyhtiö

Yhdyskuntajätehuollon palvelut
Jätteiden vastaanotto, käsittely, hyödyntäminen, jäteneuvonta ja jätehuollon suunnittelu

Päijäthämäläisten kiinteistöomistajien etujärjestö palvelee asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä sekä muita kiinteistönomistajia

Valtakunnallinen kiinteän verkon ja mobiiliverkon laajakaistapalveluiden sekä TV-palveluiden tarjoaja.